Nyhetsbrev

Nyhetsbrev Quarnstensgrufvans vänner

Quarnstensgrufvans vänners senaste nyhetsbrev nr 3 december 2018

 

Quarnstensgrufvans vänners senaste nyhetsbrev finns nu att läsa här på vår hemsida.

 

Läs bland annat om barnarbete i gruvor, sagor och säger i kvarnar och om kvarnstenar, senaste nytt om lokalhistoriska arkivet i Malung, och mycket annat.

 

Klicka här >>> för att läsa!

Senaste nyhetsbrevet

 

Det första nyhetsbrevet kom ut i oktober 2014. I nyhetsbrevet skriver vi om vad vi i föreningen gör och vad vi strävar efter. Vi arbetar ständigt med att skapa intresse runt kvarnstenshantverket i bygden med olika arrangemang och evenemang.

 

Har du någonting att berätta om kvarnstenshantverket eller annat om malungsbygden, historiskt eller i nyare tid. Hör av dig till någon av oss i styrelsen, se kontaktuppgifter här >>> Vi förbehåller oss rätten att ändra i din text som att rätta stavfel, meningsuppbyggnad eller rätta enkla grammatikfel. Detta för att våra läsare ska kunna ta till sig det skrivna så bra som möjligt.

 

Vi beräknar att komma ut minst tre gånger om året.

 

Vill du få Quarnstensgrufvans vänners nyhetsbrev på din mail, eller som vanlig snigelpost? Maila e-post eller postadress till ordförande Bente Mellquist Danielson på bente.danielson@gmail.com så får du nyhetsbrevet skickat till dig.

 

 

Arkiv nyhetsbrev

QUARNSTENSGRUFVANS VÄNNER

 

Ta del av din lokalhistoria! Bli nyfiken på varför din bygd ser ut som den gör idag. Vilka historiska händelser ligger bakom till hur det ser ut idag? Vi vill sprida och berätta för dig om kvarnstenshantverket i Malung och hur det en gång i tiden formade en bygd.

 

VÅRT NYHETSBREV

 

Vill du få vårt nyhetsbrev i brevlådan? Nyhetsbrevet kommer ut cirka 3-4 gånger per år och innehåller historia om Malung i allmänhet och kvarnstenshantverket i synnerhet. Du kanske till och med vill bidra med text till nyhetsbrevet?

Maila bente.danielson@gmail.com för mer information.

 

Läs mer om vårt nyhetsbrev här >>>

KONTAKT

 

För att kontakta någon i föreningen kan du se våra kontaktuppgifter här >>>

Copyright © Quarnstensgrufvans vänner